Blog2021-09-29T17:30:05+02:00

Blog Your Hero

Trendy v online designu

Jak se zalíbit oku, pozorujícímu váš web, e-shop nebo reklamu v online prostředí? Potřeba zaujmout a odlišit se tu bude už navždy. Současně každému se líbí něco jiného. Co tedy s tím? Mohou vám pomoci trendy v designu. Vybrali jsme pro vás online-design trendy.

Okurková sezóna: 7 možností, jak ji jako firma můžete využít

Okurková sezóna začíná. Pro velkou část podnikatelů přichází s létem útlum v online provozu a nakupování. Pokud nejste majitel hotelu v turistickém letovisku, možná je načase popřát vám zasloužený odpočinek. Jestli jste se ale při karanténě nedobrovolně „naodpočívali“ do foroty a zbyly vám ve firmě ochotné ruce...

Your Hero - grafický prvek

Jak být trendy značka na sociálních sítích

Kategorie: Marketing|Štítky: , |

Přinášíme seznam největších trendů na sociálních sítích. Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn a dokonce i TicToc. To jsou ty nejznámější platformy, které využívají firmy, aby se spojili se svými zákazníky. A jak jste na tom vy? Využíváte aktuální trendy pro zviditelnění vaší značky?

E-shop po Vánocích? 7 tipů pro využití příležitosti!

Kategorie: Marketing|Štítky: , |

Za pár týdnů bude po všem. Alespoň, co se Vánoc 2020 týče. Co všechno je potřeba udělat po Vánocích, abyste si ušetřili práci na příští rok a zároveň neztratili prosincový drive? Přinášíme vám 7 tipů, jak elegantně naskočíte na povánoční prodejní vlnu.

Máte e-shop? Přinášíme 5 tipů pro předvánoční prodej

Kategorie: Marketing|Štítky: , , |

Vánoční nákupy neklepou, ale už přímo mlátí do dveří. Tedy minimálně z pohledu e-shopu. Až čas ukáže, jak moc budou letošní Vánoce online, ale situace zatím víc než nahrává nákupům po internetu. Máme pro vás 5 tipů, jak můžete jako e-shop zvýšit šance, že lidé nakoupí vánoční dárky právě u vás.

Your Hero - grafický prvek

Odebírejte články

Sledujte Your Hero blog a nepropásněte novinky z marketingu. Jednou za čas pošleme upozornění na nový článek.

Přejít nahoru